divendres, 26 de setembre del 2014

TALLERS I SHOWCOOKINGS OCTUBRE 2014

Aquest mes d'octubre arriba ple de Tallers i Showcookings (demostracions) a Miquetes! De la mà de la nostra vegan blogger preferida l'Arantza de Como Ser Vegano Sin Morir en el Intento i amb una nova incoporació per als tallers de pa: el Rubén i l'Asum de A la Cuina. (No us podeu perdre els seus blogs!)

Tenim Showcookings de tuppers saludables, de patés vegetals, per prendre a fer truites sense ou, empanadilles i quiches (tot vegà!).

També tallers de rebosteria vegana (aprendrem a fer uns cupcakes que es diuen "Muerte por chocolate"! amb això us ho dic tot... i sense llet, mantega, ni ous!) i d'hamburgueses vegetals... nyam!

Després de molt esperar ja em programat de nou els tallers de pa, on ens ensenyaran a fer pa amb massa mare, amassar i formar el pa, i ens endurem a casa el començament de la nostra massa mare! 

Finalment, i fent honor a aquesta estació de Tardor que acabem d'estrenar farem un especial de Panellets! Si només voleu aprendre a fer-los podeu venir al Showcooking i endur-vos un kit amb tot el necessari per fer-los a casa. Però si ho preferiu podeu venir als tallers i fer-los amb nosaltres i endur-vos a casa una safata plena de panellets per posar al forn!

Ah! i si voleu fer una activitat en família podeu venir al taller de panellets amb nens! Serà moooolt divertit i dolç!

Us deixo l'enllaç al nostre apartat de TALLERS on podeu consultar els horaris i decidir a quin (o quins) veniu!

Us hi esperem! No badeu que les places volen!

************************************************************************

Este mes de octubre llega lleno de Talleres y Showcookings (demostraciones) a Miquetes! De la mano de nuestra vegan blogger preferida, Arantza de Como Ser Vegano Sin Morir en el Intento y con una nueva incorporación para los talleres de pan: Rubén y Asum de A la Cuina. (No os podéis perder sus blogs!)

Tenemos Showcookings de tuppers saludables, de patés vegetales, para aprender a hacer tortillas sin huevo, empanadillas y quiches (todo vegano!).

También talleres de repostería vegnaa (aprenderemos a hacer unos cupcakes que se llaman "Muerte por chocolate"! con esto lo digo todo... y sin leche, mantequilla, ni huevos!) y de hamburguesas vegetales...ñam!

Después de mucho esperar ya hemos programado de nuevo los talleres de pan, donde nos enseñarán a hacer pan de masa madre, amasar y formar el pan, y nosllevaremos a casa el comienzo de nuestra masa madre! 

Finalmente, y haciendo honor a esta estación de Otoño que acabamos de estrenar haremos un especial de Panellets! Si solamente queréis aprender a hacerlos podéis venir al Showcooking y llevaros un kit con todo lo necesario para hacerlos en casa. Pero si lo referís podéis venir a los talleres y hacerlos con nosotros y llevaros a casa un bandeja lista para hornear!

Ah! y si queréis hacer una actividad en familia podéis venir al taller de panellets con niños! Será muuuuy divertido y dulce!

Os dejo el enlace a nuestro apartado TALLERS donde podéis consultar los horarios y decidir a cual (o cuales) venís!

Os esperamos! No os despistéis que las plazas vuelan!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada