NOSALTRES


Hola a tots!

Som el Sergio i la Gemma. Fa poc hem decidit emprendre l’aventura del nostre propi negoci… més que un negoci, es tracta d’una il.lusió, d’una manera de viure que té molt a veure amb nosaltres i la nostra manera de ser.
Es tracta de Miquetes, un espai especialitzat en la venda de productes d’alimentació a granel. Parlem de productes de primera qualitat, de proximitat, i en molts casos ecològics: llegums, farines, arrossos, pastes alimentícies, fruits secs, llavors, … i molt més!
A Miquetes podreu comprar la quantitat de producte justa que necessiteu a preus molt competitius, ja que estalviem en intermediaris i també en envasos innecessaris i contaminants. D’aquesta manera també col.laborem a generar menys residus i cuidar el medi ambient.
A més a més us assessorarem sobre les propietats de cada aliment i la manera de cuinar-los i oferim tallers on podreu aprendre a fer el vostre propi pà o llets vegetals,entre d’altres.

Us hi esperem!

Hola a todos!

Somos Sergio y Gemma. Hace poco hemos decidido emprender la aventura de nuestro propio negocio más que un negocio, se trata de una ilusión, de una manera de vivir que tiene mucho que ver con nosotros y con nuestra manera de ser.
Se trata de Miquetes, un espacio especializado en la venta de productos de alimentación a granel. Hablamos de productos de primera calidad, de proximidad y, en muchos casos, ecológicos: legumbres, harinas, arroces, pastas alimenticias, frutos secos, semillas,  y mucho más!
En Miquetes podréis comprar la cantidad de producto justa que necesitéis a precios muy competitivos, ya que ahorramos en intermediarios y también en envases innecesarios y contaminantes. De esta manera, también colaboramos a generar menos residuos y cuidar el medio ambiente.
Además, os asesoramos sobre las propiedades de cada alimento y la manera de cocinarlos y ofrecemos talleres donde podréis aprender a hacer vuestro propio pan o leches vegetales, entre otros.

Os esperamos!