dimecres, 12 de març del 2014

TALLERS DE PA A MIQUETES / TALLERES DE PAN EN MIQUETES

Per fi he trobat un mini moment per escriure l'entrada sobre el fabulós taller de pa que ens va oferir la Sara de Le Petite Cocotte el passat dissabte. Bé, de fet en vam fer dos... un al matí i un a la tarda i no ens ho vam poder passar millor!



Al matí vam comptar amb la col.laboració del Dito (que d'aquí poquet també vindrà a fer-nos tallers) que ens va ensenyar diferents tècniques d'amassat i de format del pa.


La Sara va compartir amb nosaltres algunes de les seves salses veganes estrella, cosa que va fer animar tothom a demanar-li un taller especial sobre cuina vegana que programarem d'aquí molt poquet... així que estigueu atents!
Els resultats van ser espectaculars, la taula feia molt de goig i la botiga una oloreta deliciosa de pa casolà acabat de fer.


L'equip de Miquetes us volem donar les gràcies pel vostre interès i les ganes que hi vau posar tots... Repetirem ben aviat, amb més tallers de pa, de cuina i rebosteria veganes, galetes decorades, seitàn, llets vegetals... i tot el que se'ns vagi acudint!


*********************************************************************************

Por fin he encontrado un mini momento para escribir la entrada sobre el fabuloso taller de pan que nos ofreció Sara de Le Petite Cocotte el passado sábado. Bien, de hecho hicimos dos... uno por la mañana y uno por la tarde y no pudimos pasarlo mejor!


Por la mañana contamos con la colaboración de Dito (que dentro de poco también vendrá a ofrecernos talleres) que nos enseñó diferentes técnicas de amasado y de formado del pan.


Sara compartió con nosotros algunas de sus salsas veganas estrella, cosa que animó a todo el mundo a pedirle un taller especial sobre cocina vegana que programaremos dentro de muy poco... así que estad atentos!
Los resultados fueron espectaculares, la mesa estaba muy bonita y la tienda tenía un olorcito delicioso a pan casero recién hecho.


El equipo de Miquetes os queremos dar las gracias por vuestro interés y las ganas que pusisteis todos... Repetiremos pronto, con más talleres de pan, de cocina y repostería veganas, galletas decoradas, seitán, leches vegetales... y todo lo que se nos vaya ocurriendo!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada