dilluns, 13 de gener de 2014

SUCS VERDS

Ens hem atrevit!! i el que és més... ens ha agradat moltíssim!!

Semblava cosa de bojos desenterrar la liquadora per fer un d'aquests sucs verds que estan taaaan de moda... però les coincidències van voler que trobéssim una recepta de La Cocina Alternativa i que a la nostra nevera hi haguessin tots els ingredients per fer-la! 

Però, què són exactament els sucs verds? Es tracta de sucs fets amb vegetals de fulla verda (enciam, espinacs, col, ruca, bledes, julivert...) i un toc de dolçor procedent de la fruita.

En aquest artícle de Ets el que Menjes podreu trobar tota la informació sobre aquesta nova moda que a més a més està carregada de bones propietats per a l'organisme. 

En resum en podem destacar 6 beneficis clau:

- És un còctel de vitamines i minerals
- Té un efecte basificant (alcalinitzant)
- Ajuda a l'oxigenació de la sang
- Regula el trànsit intestinal
- Retarda l'envelliment

Així doncs només ens van caldre 5 pomes i un manat de bledes (vam fer servir unes 5 fulles amb les seves penques) per preparar un esmorzar boníssim i molt sa.

Tot i que les nostres petites miquetes estaven molt emocionades amb la idea d'ajudar-me a fer un suc amb la liquadora, van canviar la cara quan els hi vaig dir que a més a més de poma també hi posaríem bledes... "Ecs" van dir a la vegada... "jo el faré però no el tastaré...". I jo vaig pensar que si més no ja me'l prendria jo...

Aquest va ser el resultat:


Després d'insistir un a mica, les nenes es van decidir a tastar-lo... "només em mullaré els llavis, eh?!"... i quan me'n vaig adonar només me'n quedava un glop... Boníssim!!


Estic segura que repetirem i que seguirem buscant noves receptes!

I vosaltres... us atreviu?

*****************************************************************

Nos hemos atrevido!! y lo que es más... nos ha gustado muchísimo!!

Parecía cosa de locos desenterrar la liquadora para hacer uno de esos zumos verdes que están taaan de moda... pero las coincidencias quisieron que encontráramos una receta de La Cocina Alternativa y que en nuestra nevera hubiera todos los ingredientes para hacerla! 

Pero, qué son exactamente los zumos verdes? Se trata de zumos hechos con vegetales de hoja verde (lechuga, espinacas, col, rúcula, acelgas, perejil...) y un toque de dulce procedente de la fruta.

En este artículo de Soy Como Como podréis encontrar toda la información sobre esta nueva moda que además está cargada de buenas propiedades para el organismo. 

En resumen podemos destacar 6 beneficios clave:

- Es un cóctel de vitaminas y minerales
- Tiene un efecto basificante (alcalinizante)
- Ayuda a la oxigenación de la sangre
- Regula el tránsito intestinal
- Retarda el envejecimiento

Así pues solamente hicieron falta 5 manzanas y un manojo de acelgas (utilizamos 5 hojas con sus pencas) para preparar un desayuno riquísimo y muy sano.

Aunque nuestras pequeñas miquetes estaban muy emocionadas con la idea de ayudarme ha hacer un zumo con la liquadora, cambiaron su cara cuando les dije que además de manzana también le pondríamos acelgas... "Ecs" dijeron a la vez... "yo lo haré pero no lo probaré...". Y yo pensé que si era así ya lo tomaría yo...

Este fue el resultado:


Después de insistir un poco, las niñas se decidieron a probarlo... "solo me mojaré los labios, eh?!"... y cuando me quise dar cuenta no quedaba más que un traguito... Riquísimo!!


Estoy segura de que repetiremos y de que seguiremos buscando nuevas recetas!

Y vosotros... os atrevéis?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada