Fa dies que us volem parlar de la nostra Llibreta de Receptes.
Es tracta d'una llibreta on els nostres clients poden deixar escrita qualsevol recepta que vulguin compartir i que tots els qui vingueu a la botiga podeu consultar per treure'n idees noves.
D'aquestes receptes nosaltres n'anirem publicant algunes a través del bloc i també us animem a compartir les vostres!
Avui us fem arribar amb aquesta recepta de Pastís d'ametlla i galeta que ens ha deixat la Mercedes Martín.
INGREDIENTS:
- 4 ous
- 85 gr d'ametlla mòlta
- 80 gr de galeta Maria mòlta (si ho feu amb alguna galeta que no contingui gluten ho convertireu en una recepta apta per a intolerants)
- 150 gr de sucre
- 400 ml d'aigua
- sucre per fer caramel
Triturem tots els ingredients (excepte el sucre per fer el caramel).
Fem el caramel i el posem a la base d'un motllo antiadherent. Seguidament hi posem la massa.
Ho posem al forn a temperatura forta i al bany Maria durant uns 40 minuts.
Esperem que es refredi per desmotllar donant la volta.
La Mercedes va fer servir aquesta recepta el passat dia de la Mona per fer-ne una de diferent i original... amb aquesta fotografia ens en deixa constància!
Moltes gràcies Mercedes per compartir amb tots nosaltres!
*****************************************
Hace días que queremos hablaros de nuestra Libreta de Recetas.
Se trata de una libreta en la que nuestros clientes pueden dejar escrita cualquier receta que quieran compartir y que todos los que venís a la tienda podéis consultar para acar ideas nuevas.
Nosotros vamos a ir publicando algunas de estas recetas a través del blog y también os animamos a compartir las vuestras!
Hoy os hacemos llegar esta receta de Tarta de almendra y galleta que nos ha dejado Mercedes Martín.
INGREDIENTES:
- 4 huevos
- 85 gr de almendra molida
- 80 gr de galleta María molida (si lo hacéis con alguna galleta que no contenga gluten la convertiréis en una receta apta para intolerantes)
- 150 gr de azúcar
- 400 ml de agua
- azúcar para el caramelo
Trituramos todos los ingredientes (excepto el azúcar para el caramelo).
Hacemos el caramelo y lo ponemos en la base de un molde antiadhernete. Seguidamente ponemos la massa en el molde.
Lo metemos en el horno a temperatura fuerte y al baño María durante unos 40 minutos.
Esperamos a que se enfríe paa desmoldar dándole la vuelta.
Mercedes utilizó esta receta el pasado día de la Mona para hacer una diferente y original... con esta fotografía nos deja constancia!
Muchas gracias Mercedes por compartir con nosotros!
Perdona per la ignorancia, pero l'aigua es per fer el sucre o per fer la massa? Merci.
ResponElimina